Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
May 24, 2006
Image Size
124 KB
Resolution
761×1035
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
20,979
Favourites
73 (who?)
Comments
53
Downloads
4,818
×
Men's Locker Room 8D by mayuzane Men's Locker Room 8D by mayuzane
As promised in this journal:

I checked the poll again, turns out more of you people voted for hand-to-hand duel, but....

WHATEVER! XD I already drew it anyway. I'll post the other one tomorrow methinks.

And I know there are going to be questions that would be asked by those who view this, so let me answer them now:

1) Are you gay?!
Answer: Nope 8D I'd prefer a woman over a man, no matter how handsome/beautiful/effeminate he is. Simple as that.

2) Then why did you draw this?
Answer: Simply to please my female fans XD

3) Are you going to draw something like this again?
Answer: Probably. Depends.

4) Is that a woman pulling on that bespectacled man's underwear?
Answer: Yes. She is his wife, who managed to sneak in to the men's locker room to embarass him in front of his friends by showing them a little tattoo... XD

5) Where did you draw this?
Answer: At a very public place 8D Luckily nobody saw me draw this XD

6) You don't feel uncomfortable at all drawing half-naked men?
Answer: Why should I? o.o

7) Why no 'Explicit Content' Warning?
Answer: Is there anything really explicit? Is there anyone 100% nude in it? Any explicit language? So, no XD

8) You must be laughing your butt off now, aren't you.
Answer: LMAO.

PS: For the fangirls who didn't exactly get, um, 'satisfied' about this: IT'S A TRAP XDDDD
Add a Comment:
 
:iconwolfist123:
wolfist123 Featured By Owner Sep 2, 2011
my sister is raping my computer button. she keeps on wanting the full view without the blockage of the u know whut
Reply
:iconblinklight:
Blinklight Featured By Owner Dec 9, 2008  Student Digital Artist
I'm in my happy place :iconimhappyplz:
Reply
:iconichigo-ando-hime:
ichigo-ando-hime Featured By Owner Oct 11, 2008
and yet for some reason im gettin the feeling tht ur in denial. my gaydar must be actin up. LOVE this pic!!!its so kawaii!!!are you going to make another pic of this. i hope you do!!! this pic is awesome. i just dont like the 'wife' part.
Reply
:iconbabygay:
BabyGay Featured By Owner Jun 16, 2008   Interface Designer
LOL!
Reply
:iconcheez-curdz-rool:
cheez-curdz-rool Featured By Owner Dec 1, 2007
OMGLOL!!! i couldnt stop laughing at this. XD
Reply
:iconkaishouji:
KaiShouji Featured By Owner Sep 5, 2007
So wait...what's the OTHER thing in her hand...that notepad looking thing?
Reply
:icongaara-the-apple-king:
gaara-the-apple-king Featured By Owner Jul 14, 2007
Oh boy...I can't stop laughing now...xD

**random deviant who came across this pic and liked it so she decided to comment. =P**
Reply
:iconmayuzane:
mayuzane Featured By Owner Jul 15, 2007  Student General Artist
Thanks.
Reply
:icongaara-the-apple-king:
gaara-the-apple-king Featured By Owner Jul 16, 2007
No Problem. xD
Reply
:iconoujoushan:
oujoushan Featured By Owner Dec 26, 2006
hmm... what does this remind me of??? OH!! accidentally wondering into the highschool boys changing room when i was 7... XD fun times lol
Reply
Add a Comment: